מרק בצל מחבר:Gabe Roberts פורסם:24/12/2012 קטגוריה:מרקים תגובות:אין תגובות כשרות: פרווה מצרכים: 3 כפות שמן 2 בצלים גדולי 4 כוסות מים אבקת מרק בצל פלפל ומלח הכנה פורסים את הבצל לטבעות מחממים את השמן מטגנים 2 בצלים גדולים מוסיפים 4 כוסות מים. מטבלים באבקת מרק בצל, פלפל ומלח תגיות:מרקים חמים לקרוא מאמרים נוספים הפוסט הבאמרק בטטה אולי תאהב/י גם מרק ירקות טעים וקל 07/01/2013 מרק חצילים 24/12/2012 מרק עוף 08/01/2013 כתיבת תגובה לבטליש להיות מחובר כדי לפרסם תגובה.