You are currently viewing מרק חצילים

מרק חצילים

כשרות: פרווה

מצרכים:

חציל בינוני-גדול, קלוף, חתוך לקוביות

(איך תדעו אם החציל שלכם טוב – בחרו את החציל הקל ביותר , ככל שיש בו יותר נוזלים החציל פחות טרי)

  • בצל גדול חתוך לקוביות גסות
  • כוס עדשים כתומות מסוננים ושטופים.
  • כף 1אבקת מרק בטעם עוף
  • פלפל גרוס
  • מים

הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד שהוא מגיע לצבע שקוף.
  2. מוסיפים את החציל והעדשים
  3. מוסיפים מים רתוחים מהקומקום עד לכיסוי המרכיבים ועוד כחצי סנטימטר מעל לרכיבים.
  4. מביאים לרתיחה.
  5. מתבלים עם  1 כף אבקת מרק העוף והפלפל,
  6. מערבבים היטב ובצורה עדינה
  7. מביאים שוב לרתיחה.
  8. מבשלים על אש קטנה למשך כ – 40 דקות.

פיזור מעט קרוטונים ישפר את המראה הכללי של המרק .

כתיבת תגובה