תמיד יש איזו דודה שמתפארת שהאורז שלה יוצא "אחד אחד"..
אז מהיום גם שלכם!
אם תקפידו על כמויות וזמנים, לא תתאכזבו מהתוצאה.
כוס אורז, לא משנה איזה
2 כוסות מים חמים
שמן
מלח
טגנו את האורז בקצת שמן
הוסיפו מים חמים
הוסיפו מלח
טעמו את המים. המים צריכים להיות מלוחים וטעימים. אם לא מלוח וטעים לכם, הוסיפו עוד מלח.
הביאו לרתיחה ומיד סגרו עם מכסה והנמיכו לאש קטנה.
בשלו 20 דקות וסגרו את האש. המתינו עוד 20 דקות ו….
תהנו!