3 סיבות לחשיבות מים טהורים במאכלים הטעימים שלכם

3 סיבות לחשיבות מים טהורים במאכלים הטעימים שלכם

כולנו יודעים עד כמה חשוב שנצרוך מים ועד כמה חשוב לשתות אותם. אולם, לא תמיד אנו חושבים עד כמה חשוב גם שיהיה שילוב של מים טהורים במאכלים שאנו אוכלים. יש לזכור כי כמעט בכל מזון מוצק – יש אחוז מסוים של מים. לעתים זה אחוז גבוה, כמו בפירות וירקות, ולעתים זה נמוך – אך המים תמיד שם. טיהור מים מתבצע לא אחת במאגרי מים שונים, זאת על מנת להבטיח לכם בריאות מלאה במרכיבי האוכל הנכנס לגופכם.

יש 3 סיבות לחשיבות מים טהורים במאכלים, שכן כידוע, אם המים מזוהמים – עלולות להיווצר לא מעט בעיות בדרך. אז להלן שלוש הסיבות שאתם צריכים להכיר:

מים מטוהרים לגוף טהור

●       טוב למערכת העיכול – כדי להתחיל את הרשימה של 3 סיבות לחשיבות מרק חציליםמים טהורים במאכלים, נסביר כי מחקרים הוכיחו ששימוש במים טהורים במסגרת המאכלים, תורם רבות למערכת העיכול שלנו. בעיות עיכול שונות נוצרות מלכתחילה משום שלא מרבים בצריכת מים טהורים, ועל כן השימוש במים טהורים מסייע בפתרון הבעיה. הוכח שמים טהורים במאכלים יכולים לסייע בפתרון של בעיות עצירות, וכמובן שאם מדבור על אדם שסובל משלשולים או הקאות ומאבד מים – יש להחזיר אותם דרך מאכלים עם מים טהורים.

●       שמירה על אחוז קבוע בגוף – לא תמיד אנו חושבים על כך, אבל חלק ניכר מהמים שאנו צורכים מקורם לא בשתייה עצמה, אלא כאמור במאכלים. לכן לא תמיד צריך לשתות 9 כוסות ביום, כי חלק מהמים מגיעים מהאוכל. אולם, יש לזכור כי המים חייבים אכן להיות טהורים גם במאכלים עצמם שאנו מכינים, שכן רק כך נוכל להחזיר לגוף שלנו את אותה כמות של מים איכותיים שתאפשר לו לתפקד היטב.

●       שימוש מים באוכל – לא רק שהאוכל מגיע כשהוא מכיל מים, אלא גם שאנחנו משתמשים במים להכנת האוכל – כך למשל בחימום הפסטה בסיר מים, הכנת מרק, שטיפת פירות וירקות, ועוד. יש לזכור כעת עד כמה החשיבות של מים טהורים במאכלים היא קריטית, שכן אם המים שיוצאים מהברז אינם טהורים, הם עלולים לזהם את המאכלים שלנו.

לא לוקחים סיכון

לאחר שקראתם על 3 סיבות לחשיבות מים טהורים במאכלים, אתם מבינים שאסור לקחת סיכון – ותמיד לקבל פתרונות איכותיים לטיהור המים שלכם.

כתיבת תגובה