You are currently viewing עוף בשקדים

עוף בשקדים

חומרים:

  • 6-8 חתיכות עוף
  • 300 גרם שקדים מולבנים (שקד מולבן= מושרה במים במשך הלילה וקלוף)
  • שמן טיגון
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 3 שיני שום קלופות
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  2. מוסיפים את חתיכות העוף והכורכום.
  3. כאשר העוף מתחיל להפריש נוזלים מוסיפים את השקדים המולבנים וכ1/2 כוס מים.
  4. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כחצי שעה על אש נמוכה.

כתיבת תגובה