פרווה
מרכיבים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כף תמצית וניל
- 50 גרם אגוזים שבורים גס לא טחונים
- 1 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 200 גרם מרגרינה / 3/4 כוס שמן
- 1/2 כפית א. אפיה
- 1 כוס קמח
הכנה
- ממיסים את המרגרינה והשוקולד בסיר.
- תוך כדי בישול מוסיפים סוכר.
- מכבים את האש
- ממתינים מעט ותוך כדי בחישה מוסיפים את הביצים.
- ואת שאר החומרים ומערבבים.
- הכמות מספיקה ל2 תבניות חד פעמיות ארוכות, אפשר להכפיל ולשים בתבנית מלבנית גדולה.
- מכניסים לתנור בחום נמוך 140 מעלות למשך כ45 דקות
- בתום האפייה, לחתוך את העוגה לריבועים להמתין שתתקרר, להוציא מהתבנית ולאחסן בקופסא סגורה.