You are currently viewing בראוניז
בראוניז

בראוניז

פרווה

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 50 גרם אגוזים שבורים גס לא טחונים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 200 גרם מרגרינה / 3/4 כוס שמן
  • 1/2 כפית א. אפיה
  • 1 כוס קמח

הכנה

  1. ממיסים את המרגרינה והשוקולד בסיר.
  2. תוך כדי בישול מוסיפים סוכר.
  3. מכבים את האש
  4. ממתינים מעט ותוך כדי בחישה מוסיפים את הביצים.
  5. ואת שאר החומרים ומערבבים.
  6. הכמות מספיקה ל2 תבניות חד פעמיות ארוכות, אפשר להכפיל ולשים בתבנית מלבנית גדולה.
  7. מכניסים לתנור בחום נמוך 140 מעלות למשך כ45 דקות
  8. בתום האפייה, לחתוך את העוגה לריבועים להמתין שתתקרר, להוציא מהתבנית ולאחסן בקופסא סגורה.

כתיבת תגובה