You are currently viewing עוף בלימון

עוף בלימון

חומרים:

  • 3 חזה עוף בלי עור ועצמות
  • 1 כפית מלח, מעט פלפל שחור
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 4 כפות מרגרינה
  • 2 שיני שום חתוך
  • 1 לימון פרוס דק
  • 1 מיץ מלימון או 1/4 כוס מיץ לימון טבעי.

אופן ההכנה:
שוטפים ומייבשים את העוף.
בקערה מערבבים את הקמח, המלח והפלפל ומקמחים את העוף.
מחממים את המרגרינה, מטגנים את השום ומוציאים מן המחבת.
מוסיפים את חזה העוף ומטגנים במשך כרבע שעה על אש נמוכה.(טיגון משני הצדדים עד להזהבה)
מוסיפים א מיץ הלימון וממשיכים לטגן במשך דקה נוספת.
מוציאים את העוף ומקשטים בפרוסות לימון.
בתיאבון.

כתיבת תגובה