מתכון לעוגת גלידה לחג השבועות
מנה אחרונה מרשימה בשלושה צבעים, לארוחה החלבית של החג, קוצרת מחמאות תמיד!
חומרים:
שמנת מתוקה להקצפה
3חלבונים
3 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב נוגט
100 גרם שוקולד חלב לבן
מגש עגול קוטר 20
הוראות הכנה:
להקציף 3 חלבונים עם 3 כפות סוכר –להניח בקערה.
להקציף בנפרד שמנת מתוקה ולערבב בעדינות עם קצפת החלבונים והסוכר.
לחלק ל- 3חלקים
יש להמיס את השוקולד המריר בתוך שקית עם מים חמים, לאחר ההמסה לערבב עם חלק אחד של הקצפת למרוח שכבה במגש ולהכניס למקפיא לרבע שעה. לאחר מכן ממסים את השוקולד הנוגט ומערבבים עם עוד חלק מהקצפת מורחים על שכבת המריר ומקפיאים לרבע שעה נוספת. לבסוף את שכבת השוקולד הלבן באותו תהליך.
להגשה:
כשעוגת הגלידה קפואה, לחתוך בצורת משולש וכך כל אחד מקבל פרוסה יפה בשלושה צבעים, מדהים וטעים!
המתכון באדיבות: מימי ראם