מתכון להכנת פיצה טבעונית ב 30 דקות!

מתכון להכנת פיצה טבעונית ב 30 דקות!

מכירים את זה שאתם הולכים בסופר בין הקפואים ומחפשים מוצרים טבעוניים פשוטים להכנה? רבים הטבעונים שנתקלים בבעיה הזו ולבסוף מוצאים עצמם עומדים שעה שלמה ומשננים את מרכיבי המוצר, ומחפשים לבדוק שאין בו אי אלו מרכיבים שאינם טבעוניים. אז לפניכם פתרון פשוט, נוח וטעים לפיצה טבעונית.

המרכיבים:

בצק פיצה קפוא עם רוטב עגבניות,
3-4 כפות גדושות של טחינה גולמית
ירקות לפי הטעם (מומלץ להשתמש בבצל, פלפלים, עגבניות, פטריות, זיתים)
תבלינים: בזיליקום מיובש, אורגנו, פלפל שחור

אופן ההכנה:

להכניס את הבצק הקפוא לתנור המחומם ל 200 מעלות לצורך הפשרה. בינתיים לחתוך את הירקות לריבועים, בצל אפשר לחתוך לעיגולים. להוציא את הבצק מהתנור לאחר עשר דקות, למרוח על פני הבצק טחינה גולמית, עד שהיא מכסה את כל הבצק. על הטחינה לפזר מהירקות שחתכנו, ולפזר מעל את התבלינים. להכניס לתנור ל20 דקות נוספות בחום גבוה יותר.

אם אתם רוצים לתת לבצק הפיצה שלכם מרקם קריספי יותר ועסיסי, מומלץ לאפות את הבצק על אבן שמוט לפיצה, ומובטחת פיצת טאבון אמיתית.

 

פיצה

המתכון באדיבות שרון טהר

התמונה להמחשה בלבד,
טל"ח- (טעים ללא חלב)
בתיאבון

כתיבת תגובה