כשרות: פרווה
מרכיבים
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 2 כפות קמח
- 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינונית
- 8 כוסות מים
- מלח, פלפל
- 1 קופסת פטריות משומרות מסוננות
- 1 בצל קצוץ
- 1 כוס גריסי פנינה
- 4-5 – חצי ראש שיני שום
הכנה
- טיגון הבצל עד לצבע זהוב
- יש להוסיף את הגריסים ולבחוש.
- להוסיף את כל שאר החומרים ללא המים ולערבב היטב,
- לאחר כחצי דקה להוסיף את המים, להרתיח ולבחוש מדי פעם.
- לבשל במשך כשעה וחצי על אש נמוכה
לחזרה לעמוד הבית לחץ כאן – מתכונים כשרים