בישול קליל

בישול קליל

אוהבים לבשל או לאפות במטבח? אין סיבה להפוך את התחביב לעבודה קשה. יש היום שורה ארוכה של דברים קטנים שיכולים לעשות הבדל גדול במטבח הביתי. הנה כמה פריטים חיוניים שכדאי להתחיל איתם:אביזרים למטבח - משקל

א. כוסות מדידה – כוסות מדידה מיועדות למי שרוצה לדייק במתכון. אפשר להשיג את הכוסות במגוון רחב של גדלים, הן מיוצרות מחומרי גלם שונים והעלות שלהן נמוכה מכפי שנהוג לחשוב. כדאי לקנות כוסות מדידה במתנה לחברים ובני משפחה ולהצטייד בסט אחד לפחות כדי להקל על הבישול, האפייה והטיגון.

ב. קולפנים – קולפן מיוחד הוא דוגמא מצוין לפריט קטן אך משמעותי. הקולפן צריך להיות מספיק חד על מנת להצליח להתמודד עם תפוחי אדמה ובטטות, אך בעזרת העיצוב המיוחד הוא מתאים גם לאגסים, תפוחים ופירות נוספים. קולפנים מיוחדים הופכים את המטבח לחלל מקצועי ויעזרו לכם להשיג תוצאות מרשימות.

ג. כלי ריקון – אלו כלים המתאימים בעיקר למי שאוהב להכין ממולאים. כלי הריקון מיועדים לפלפלים, בצלים, קישואים או כל דבר אחר שלתוכו תרצו להכניס עוף או בשר. השימוש בכלי ריקון לא דורש ידע מוקדם ותוכלו להתרגל אליו בתוך דקות ספורות בלבד. אין ספק שכלים אלו יאפשרו לכם בישול קליל יותר.

ד. פתרונות אחסון – אל תוותרו על מתקן לתליית סירים ומחבתות כדי לחסוך מקום בארון. נסו לדאוג לכמה שיותר פתרונות אחסון ברחבי המטבח, כדי שתוכלו לגשת לכל הציוד במהירות ומבלי להתעכב.

בנוסף, יש לקחת בחשבון את הפונקציונאליות של המטבח ולדאוג לנגישות הברז והכיור. הנגישות היא פונקציה של תכנון מוקדם ובחירת כלים סניטריים תוך התייעצות עם אנשי מקצוע.

ברזים וכלים סניטריים לשדרוג המטבח

אי אפשר להקל על הבישול והאפייה במטבח הפרטי מבלי לדאוג לדברים הגדולים. ברזים נשלפים לדוגמא יאפשרו שטיפה קלה יותר של הכלים אחרי הארוחה, בעוד כיורים מעוצבים ישדרגו את המראה של חלל הפנים.

נסו לברר על ברזים המתאימים לכיורים בהתקנה עליונה, שטוחה או תחתונה לפי הצרכים שלכם ואופי השימוש במטבח. היכנסו לאתרי אינטרנט כדי לשאוב השראה מקטלוג עיצוב מטבחים ובחרו בין כיורי אבן, זכוכית, חרס, נירוסטה, טיטן ואמאייל.