You are currently viewing אלפחורס

אלפחורס

פרווה
הכנה קלה
50 עוגיות

מצרכים:

  • 200 גר´ מרגרינה
  • 1 כוס קמח.
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 500 גר´ קורנפלור
  • 3 ביצים
  • 1 שקית אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל

למילוי-

  • ממרח ריבת חלב פרווה
  • קוקוס מפורר

 הכנה

  1. להמיס את החמאה
  2. להכניס למיקסר כל החומרים כולל החמאה המומסת אל תוך המיקסר, בהדרגה, ערבוב איטי עד שנוצר בצק אחיד וקצת דביק. (במידה וקשה לעבוד עם הבצק מומלץ להניח אותו במקרר עד שיתקשה)
  3. לפזר מעט קמח על משטח העבודה (הבצק יוצא דביק) לרדד את הבצק בעובי של 1/2 סמ´ עד סנטימטר.
  4. לקרוץ עיגולים בינונים בעזרת כוס קטנה
  5. להניח בתבנית אפיה ולאפות בערך 8-10 דקות בחום בינוני. העוגיות נשארות לבנות אבל יציבות.
  6. מצננים (רצוי על רשת כדי שהעוגיות לא ידבקו).
  7. מורחים על כל עוגייה ריבת חלב מצמידים עוד עוגיה , הקפידו לעבוד בצורה נקייה.
  8. מורחים גם מסביב לעוגייה מעט ריבת חלב ומגלגלים את עוגיית הסנדוויץ בקוקוס.
  9. יש לאחסן את העוגיות בקופסה סגורה.

לפוסט הזה יש 2 תגובות

כתיבת תגובה